Ediție specială ”360 de grade”: Luna fantomelor – Nu fotografiați și nu vă plimbați la ore târzii (VIDEO)

Ediție specială ”360 de grade”: Luna fantomelor - Nu fotografiați și nu vă plimbați la ore târzii (VIDEO)

Alina Bădic a vorbit în ediția specială de sâmbătă a emisiunii ”360 de grade”, alături de invitații săi, Anca Dimancea, specialist feng shui, şi Marian Golea, specialist în astrologia chineză, despre luna fantomelor.

Ediție specială ”360 de grade”: Luna fantomelor – Nu fotografiați și nu vă plimbați la ore târzii

#DIRECT_ONE_rrvndy#

”Luna iulie a fost o prelungire a lunii iunie. Se întâmplă foarte rar în calendarul asiatic, o dată la trei ani se adaugă o lună, ceea ce s-a întâmplat luna trecută și am avut două luni de oaie și iată că luna de maimuță începe foarte târziu. Ea se numește luna a șaptea a anului. Această lună se numește luna fantomelor”, a explicat Marian Golea.

În această perioadă trebuie să se țină cont de mai multe lucruri.

”Odată ce apune soarele trebuie să fim mai atenți. În primul rând, doamnele și domnișoarele trebuie să aibă mare grijă. Anul acesta se știe că există o energie destul de nocivă pe sectorul de sud-vest al femeii casei și anume o stea de furturi, o stea de deposedări, nu numai materiale. Ele pot fi trădate, atacate.

Aproape ca niciodată, se întinde până pe 19 septembrie această lună, cu un vârf pe 5 septembrie.

În această perioadă, nu trebuie să se meargă pe străzi mai întunecoase noaptea. Tot acum putem să aflăm de mai multe sinucideri sau tentative de sinucidere. Întotdeauna luna fantomelor vine cu aceste probleme, pornite din depresii, din probleme emoționare care cumva sunt exagerate de persoana respectivă.

Atenție foarte mare, sunt mai predispuse la înec persoanele care nu știu să înoate sau nu sunt stăpâne pe situație, și mai ales copiii.

În altă ordine de idei, se spune că e bine să nu atârnăm rufe în curte, să nu le lăsăm peste noapte în toată acestă perioadă, și nici chiar pe balcon. Aceste spirite care nu-și găsesc liniștea și corpul, se spune că pot să folosească formele de corp uman care sunt hainele, găsindu-le mult mai la îndemână, și am putea să devenim mai neliniștiți atunci când le purtăm”, a explicat Anca Dimancea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`