Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre traumele copilăriei. „Baza noastră ca oameni, baza noastră de dezvoltare și ceea ce venim să învățăm în această lume e iubirea” (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre traumele copilăriei. „Baza noastră ca oameni, baza noastră de dezvoltare și ceea ce venim să învățăm în această lume e iubirea” (VIDEO)

Alina Bădic și invitatul ei, Dragoș Bogdan, au vorbit, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, despre modul în care ne impactează pe parcursul vieții traumele copilăriei și faptul că nu am simțit suficientă iubire din partea părinților.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 19 – 25 februarie. Luna Nouă vorbește pentru Fecioare despre o nouă viziune asupra vieții (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”: Lipsa iubirii părinților, o traumă care ne bântuie toată viața

„Ce vine prin părinți, bunici, străbunici ajunge să fie purtat de copii. Trăim într-o societate, dar și înainte trăiam într-o scoietate în care părinții trebuiau să meargă să muncească. Se întâmplă de multe ori ca un copil să se nască, părinții să muncească și copii să fie lăsați la bunici. Copii sunt lăsați când au undeva între 3 luni și un an și atunci intervine o relație de ruptură între părinți și copii.

Copilul va identifica buncii drept părinți de fapt și va încerca să refacă conexiunea de care are nevoie ca să poată trăi. Când mama naște copilul, se crează o legătură în câmpurile energietice 1, 2 pe stabilitate, pe viață, stabilitate, dorințe și pe susținere, dependențe. Și toată energia asta lipsește și nu-i permite copilului să trăiască. Când copilul se va duce să stea la bunici, apare prima traumă, trauma de ruptură a legăturii cu părinții. La nivel energetic, copilul suferă.

Între 0 și 7 ani se crează acel câmp de credințe, dorințe și negații. Toată informația pe care o primește copilul. în principiu. e legată de lipsa părinților. Ei sunt singurii care pot da copilului în primii 7 ani de viață stabilitate și putere de a crește, modul în care se va raporita la societate și va crește într-un mod armonios. Când legătura e întreruptă, copilul nu arre forță și putere.

Apoi copilul are o a doua traumă de ruptură de legătura cu bunicii. E dus la școală și copilul suferă o nouă traumă. În ambele traume e lipsa de iubire. Va crește și se va dezvolta, traumele vor fi într-un fel sau altul uitate, dar la un moment dat el nu se va integra în societate sau va avea un comportament care poate fi un pic vulcanic față de mamă sau față de tată.

„Dar ce ai copile, că ți le-am oferit pe toate!”. „Nu, nu mi-ai oferit iubirea!”. Baza noastră ca oameni, baza noastră de dezvoltare și ceea ce venim să învățăm în această lume, pe acest pământ e iubirea”, a susținut Dragoș Bogdan, în emisiunea „360 de grade”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`