Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre plățile karmice și șansa de a corecta o abordare greșită din altă viață (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre plățile karmice și șansa de a corecta o abordare greșită din altă viață (VIDEO)

Alina Bădic și invitata sa din ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”, Ingrid Baciu, au discutat despre plățile karmice și șansa de a corecta o abordare greșită din altă viață.

Citiți și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 17 – 23 septembrie 2023. Trebuie să vedem unde ne-am îndepărtat cel mai mult de noi (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic, despre plățile karmice

„Ce sunt plățile karmice? Cum percepem anumite trasee pe care viața ne așează în ideea descărcărilor din alte vieți? Cum identificăm ceva ce face legătura cu noi, cei din trecut? Noi, cei de acum, versus noi, cei care am construit ceva în trecut, față în față cu realitatea. Despre șansa de a corecta o abordare greșită din altă viață vom discuta astăzi seară alături de Ingrid Baciu”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre Sfinxul din Bucegi și alte puncte de putere de pe planetă (VIDEO)

Ingrid Baciu a explicat ce înțelegem prin karmă.

„Știi de ce cuvintele par să înceapă abia acum să aibă o greutate? Pentru că și cuvântul are liber arbitru, ne-a lăsat să îl folosim. Acum ne folosește el, își exercită dreptul de a se manifesta. Pentru că există karmă planetară, pentru că există karmă la nivel de specie, la nivel egregor, cumul de conștiințe. Specia umană este un egregor, un cumul de conștiințe uman”, a spus Ingrid Baciu.

„Karma reprezintă acea ipostază spirituală, pentru că spiritul generează și întreține corpul fizic, el cogenerând cu Dumnezeu toate structurile care fac cu putință existența corpului fizic, suflet. Aduce suflet, creează cu ajutorul sufletului – și al sufletului rațional și emoțional. Mentalul este suflet rațional, apropo”, a continuat ea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`