Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre descărcări karmice și defectele care se perpetuează (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre descărcări karmice și defectele care se perpetuează (VIDEO)

Alina Bădic și invitata ei din ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, Ingrid Baciu, au vorbit despre descărcările karmice și specificul perioadei.

Citiți și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 19 – 25 noiembrie 2023. Perioada ne arată cam tot ceea ce trebuie să știm (VIDEO)

Ediție specială „360 de grade” cu Alina Bădic, despre descărcări karmice

„Ne-am propus să discutăm despre descărcări karmice sau lucruri care se pot vindeca oarecum, pentru că este o perioadă cu mare specific pe zona aceasta, din neam. Putem înțelege din ce familie ne tragem, ce fel de defecte s-au perpetuat ș.a.m.d.”, a spus Alina Bădic.

Întrebat cum s-ar putea arăta reperele în această perioadă, Ingrid Baciu a pornit de la exemplul stării de sănătate: „În momentul în care o stare de nesănătate revine ciclic, este accentuată în anumite perioade, dar, vezi tu, între a înțelege și a accepta, știi foarte bine, este o distanță uriașă. Foarte mulți oameni aparent teoretic înțeleg”.

„În perioade de descărcări karmice, când ceva, când o situație privitoare la absența sănătății, și vorbim aici în mod special de acele afecțiuni care vin ca o sancțiune karmică, într-adevăr, pentru chestiuni de ordin spiritual, neînțelese, neacceptate… Omul aparent înțelege, îți dă dreptate (…), nu schimbă nimic. Acești mesageri, acești veghetori ai lui Dumnezeu pe plantația lui, acest univers, tot transmit periodic că starea lor de tulburare înseamnă că ceva le-a tulburat. Ceva din binele cosmic este tulburat. Ceva contravine legilor universului”, a continuat Ingrid Baciu.

Citiți și: „360 de grade”| Alina Bădic și Ingrid Baciu, despre importanța luminariilor și ce înseamnă când acestea sunt bine aspectate (VIDEO)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`