Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Consecințele grave pe care le poate avea pentru organism cea mai mică supărarea (VIDEO)
Alina Bădic și invitații săi din ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de Grade”, Ingrid Baciu și Eugen Mîrtz, au vorbit despre cauzele subtile ale bolii și au explicat că până și cea mai mică supărare poate avea urmări grave pentru organim.
Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.
Despre consecințele grave pe care le poate avea pentru organism cea mai mică supărare, în ediția specială a emisiunii „360 de grade”, cu Alina Bădic
„Astăzi seară vom vorbi despre cauzele subtile ale bolilor. Durerile de cap și conflictele interioare, rigiditatea corporală și cea mentală, problemele pielii și neacceptarea lumii exterioare, inflamațiile și legătura lor cu furia și mânia reprimată, diabetul ca o expresie a eșecului în căutarea fericirii, tumorile ca sumatizare a balastului acumulat prin atașamente nerezolvate, despre bolile de inimă ca expresie a problemelor sufletești, despre probleme abdominale și legătura lor cu stresul în relația cu autoritatea. Unele afecțiuni psihice au o legătură cu fuga de realitate sau îndepărtarea de divinitate, de asemenea. Pierderea imunității poate fi un răspuns la atitudinea dușmănoasă față de natura înconjurătoare. Bolile degenerative ale sistemului nervos pot fi o consecință a abuzului de plăceri”, a declarat Alina Bădic, în debutul ediției speciale.
Alina Bădic și-a întrebat invitații dacă sunt de părere că toți oamenii știu ce urmări grave poate avea o enervare minoră în trafic, în cuplu sau în alte situații.
„Banala înjurătură sau enervare în trafic, banala ceartă cu partenerul, banala revoltă pe ceva ce s-a întâmplat la serviciu, toate acestea mănâncă din noi, ca să vorbim pe șleau, efectiv uzează câmpurile energetice, uzează imunitatea aceasta de care tot vorbim de parcă ar fi ceva abstract, nu e nimic abstract în imunitate, nu este o noțiune abstractă. Sănătatea nu este o noțiune abstractă”, a spus ea.
Eugen Mîrtz a explicat că această situație este valabilă indiferent dacă noi suntem victima sau agresorul.
„Hai s-o luăm altfel, s-o luăm din punct de vedere medical. Ce se întâmplă când ai un stres? Se activează hormonul stresului, care dacă este de 10 ori, spre exemplu, mai mare decât e el în mod normal, limita maximă admisă, deja intră pe frecvența cancerului sau, oricum, pe bolile…”, a adăugat Ingrid Baciu.