Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Care sunt semnele infestării energetice și cum ne influențează viața

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Care sunt semnele infestării energetice și cum ne influențează viața

Alina Bădic a vorbit, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, despre infestarea energetică a spațiului și influența energiilor străine asupra modului în care trăim. Astrologul a pus în discuție importanța conștientizării interacțiunilor energetice pe care le avem cu oamenii din jurul nostru și cu mediul. Infestarea energetică poate fi cauza unor dezechilibre grave în starea și în relațiile noastre, chiar fără să fim conștienți în mod imediat.

Vorbim despre infestare și despre infestatorii care agresează energetic, despre energetica locului în care trăim, despre modul în care trebuie să ne raportăm la pericole. Cine sunt oamenii din jurul nostru, cine suntem noi în raport cu ei? Se pot produce dezechilibre grave în urma interacțiunilor nepotrivite. Uneori, nu ești foarte conștient de ceea ce se întâmplă la nivel energetic. Și totuși, lucrurile se întâmplă. 

Ingrid Baciu a afirmat că infestarea energetică se poate manifesta negativ sau pozitiv si poate influența și îmbunătăți starea de spirit.

„Această infestare are două tipuri de amprente persistente sau infestări – pozitive, negative. Poți să trăiești în preajma unui sfânt. Infestarea înseamnă invadarea câmpurilor. Dominanta ființei tale devine o idee cel mai adesea exterioară, însoțită de energia, informația conținută în energie. Cum există posesiunea pozitivă, negativă, există infestarea în sensul de invadare. Nu ești conștient de ce se întâmplă în acel moment, dar totuși adevărata conotație a cuvântului concept inventare duce spre zona de negativ”, a spus Ingrid Baciu.

Cum se produce infestarea energetică?

Ingrid Baciu a explicat că infestarea energetică este o situație în care o persoană poate fi puternic influențată sau afectată de energiile negative sau perturbatoare ale unui spațiu sau ale altor persoane din apropiere, fără să fie conștientă de acest lucru în mod imediat.

„Infestarea energetică reprezintă acea situație în care aflându-te în proximitatea unui spațiu sau chiar în spațiul respectiv, în proximitatea unei persoane, unor persoane, ajungi să fii influențat în totalitate, cel mai adesea, la început, fără să-ți dai seama de energiile specifice acelei, acelor persoane, care nu sunt deloc specifice armoniei vieții, echilibrului”, a explicat Ingrid Baciu. 

Care sunt semnele infestării energetice?

Terapeutul a explicat că infestarea energetică poate manifesta o serie de simptome și stări care ne afectează în mod subtil, iar acestea pot apărea în diverse contexte, precum interacțiunile cu rudele, prietenii, sau cunoștințele noastre, dar și în locurile în care ne aflăm.

Începi să ai stări de apăsare, absența dorinței de a comunica. Pot fi rude, prieteni, cunoștințe, oameni pe care trebuie să-i întâlnești, cu care să intri în relaționezi, să interacționezi. Te simți asediat de ceva, e o stare. Nu vrei să comunici, nu poți nici să pleci. Te afli într-o sufragerie, într-o locație, într-o casă, îți spui tu, „Eu îmi iubesc, mama îmi iubesc fratele meu, îmi iubesc partenerul de viață” și totuși ceva nu merge. Se reduce acel tip de comunicare care făcea ca două persoane să fie simbiotice. Nu e un străin, dar nu e nici un apropiat. E un zid, ceva nevăzut între voi de la un moment dat. Ceva din personalitatea celelalte persoane. Ceva ce duce acea persoană cu ea. poate fi căruș energetic, care sunt infestatorii energetici.  Duc ceva negativ din neam, ceea ce se numește în popor deochi, făcut prin ochi, o amprentă energetică malefică, a unei alte persoane. Totul este energie și prin aceste două chakre atât de importante, ochii, se comunică din toate direcțiile timpului și spațiului și din toate structurile dominanța ființei respective”, a spus Ingrid Baciu. 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:34 - Recoltă slabă dintr-o legumă îndrăgită de români. Un kilogram costă și 50 de lei
19:25 - Laurențiu Gîdei (PSD), despre motivarea Curții de Apel în cazul eliberării doctorițelor de la Pantelimon: Faptul cum a fost țesută această poveste, de la început mi-a dat de gândit (VIDEO)
18:59 - Gestul fratelui prințesei Kate Middleton după ce a aflat că sora lui a terminat chimioterapia. Ce mesaj i-a trimis
18:56 - Marcel Ciolacu, despre pensiile celor care au lucrat în minerit: Cresc la 1 ianuarie cu coeficientul de inflaţie şi cu majorarea salariului mediu pe economie
18:43 - Marine Le Pen în fruntea intențiilor de vot în alegerile prezidențiale din 2027 din Franța la primul sondaj de opinie din ultimele două luni, înaintea foștilor prim miniștri Edouard Philippe și Gabriel Attal
18:29 - Ministrul Mediului, avertisment pentru cei care dau de mâncare urșilor: Când nu va mai avea cine să-i hrănească, acești urși vor ataca gospodăriile din acea zonă
18:21 - Poliţia Capitalei: Nouă taximetrişti şi şoferi de ridesharing – vizaţi într-un dosar de proxenetism
18:15 - Turiștii din Spania au făcut baie sub o conductă de evacuare a apei uzate. O confundă cu o cascadă
17:51 - PNL: Ministerul de Finanțe continuă să sprijine, prin scheme de ajutor de stat, proiectele majore, cu impact semnificativ asupra economiei
17:44 - România, Grecia și Bulgaria fac front comun pentru a contracara explozia prețurilor la electricitate / Sebastian Burduja: „Ceea ce ar trebui să fie o piață unică în sectorul energetic la nivelul UE nu se comportă ca atare” (VIDEO)