Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Care sunt cauzele crizelor conjugale și semnele că un cuplu este disfuncțional

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. Care sunt cauzele crizelor conjugale și semnele că un cuplu este disfuncțional
Horoscop Alina Bădic pentru anul 2023. Toate zodiile vor avea parte de provocări noi în zona profesională dar cele mai importante încercări sunt cele spirituale (VIDEO)

Alina Bădic a dezbătut cauzele crizelor conjugale cu invitații săi, Dragoș Bogdan și Monica Tatoiu, în ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade”.

„Relația de cuplu este o forță profundă care dă sens vieții noastre și ne face fericiți sau nefericiți. În esență suntem o banca de energie acumulată, iar în momentul in care intrăm într-un cuplu se întâlnesc două sisteme de valori. Fiecare dintre parteneri poartă o încărcătură la nivel energetic”, a explicat astrologul.

Care sunt semnele care ar trebui să ne arate că un cuplu este disfuncțional?

„În proporție de 10-20% este normal să existe neînțelegeri. În momentul în care se depășește această proporție, cu o frecvență foarte mare, ai o problemă și nu trebuie să faci copii. Trebuie să fii atent la probabilitatea cu care se repetă certurile și nemulțumirile, care sunt niște ciocniri energetice. Ciocnirile nu trebuie să provoace daune sau traume”, a avertizat Monica Tatoiu.

Specialistul în echilibrări energetice a dezvăluit și un mare secret al funcționalității relației: recunoașterea diferențelor dintre partenerii din cuplu, dar valorificarea pe o scară egală.

„Un secret al funcționarii relației este faptul că partenerii înțeleg că sunt diferiți, dar de valoare egală, recunoașterea a ceea ce face celălalt diferit, dar de valoare egală… Există mai multe tipuri de relații: agresor-victimă, toxică sau disfuncțională. La început este doar este doar starea de îndrăgosteală și trece după 3-5 ani. Când intervine adevărata stare de iubire ești deschis față de partener. Discutați și încercați rezolvați problemele, chiar dacă se vor repeta. 99% dintre disfuncționalitățile din relația de cuplu au la bază niște traume sau relații disfuncționale cu familia de origine”, a explicat Dragoș Bogdan.
Urmăriți B1TV.ro și pe
`