Cum ne activăm șansa și factorul de noroc în 2024. Alina Bădic, sfaturi pentru fiecare zodie (VIDEO)

Cum ne activăm șansa și factorul de noroc în 2024. Alina Bădic, sfaturi pentru fiecare zodie (VIDEO)
Alina Bădic a explicat, pentru B1 TV, cum poate fi activat factorul de noroc în 2024 în cazul fiecărei zodii.

Alina Bădic, realizatoarea emisiunii „360 de grade” difuzată pe B1 TV, a explicat, marți, ce trebuie să facă fiecare zodie în parte, în prima jumătate a anului 2024, pentru a-și atrage factorul de noroc. Un sfat general e ca toți să fim mai generoși, să arătăm bunăstare și să încercăm să fim mai creativi.

Explicațiile au venit în cadrul emisiunii „News Pass”, moderată de Laura Chiriac pe B1 TV.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 3 – 9 decembrie: Provocări și tensiuni pentru Berbeci, pe zona relaționalului. Trebuie să rămână calmi și echilibrați (VIDEO)

Cum poate fi activat factorul de noroc pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu și Fecioară. Explicațiile Alinei Bădic

„Până la finele lunii mai 2024, că apoi Jupiter schimbă semnul, pentru nativii Berbec, Jupiter e pe Casa a doua, a banilor, alături de Uranus. Asta înseamnă că trebuie să se gândească serios cum să aibă expansiune, eventual poate-și mai găsesc un domeniu de activitate, să se potențeze, să se gândească la niște ramificații chiar dacă n-o să meargă nemaipomenit în prima parte, dar însăși ideea de expansiune va asigura o creștere de potențial. (…) Și să încerce să discute cu oamenii despre proiect, să nu rămână în izolare.

Pentru nativii Taur, care sunt chiar gazdele până pe 25 mai a planetei norocului – bineînțeles șansa și noroul nu se judecă doar în funcție de Jupiter, chiar dacă e planeta norocului – e imposibil ca Taurii să nu aibă cel puțin un domeniu în care să se activeze factorul de noroc și cred că chiar în zona financiară există o explozie de șansă, condiția e să ofere și ei din ceea ce câștigp, să arate că pot fi generoși și să-i ajute pe cei mai puțin norocoși să-și revină poate dintr-o zonă de umbră financiară.

Pentru Gemeni, factorul de noroc ține foarte mult, în prima parte a lui 2024, de zona emoțională. A găsi răspunsul la o problemă care te macină, te răscolețte poate fi cel mai mare cadou din partea Universului, că poți să ai totul, dacă sufletul tău e trist sau ești neliniștit, nu te mai poți bucura de nimic. Un cadou de la Divinitate e această liniștire sufletească, care vine la pachet cu niște persoane care încep să roiască în jurul lor și să le înțeleagă problemele.

Pentru Raci, (…) relaționalul se cere fructificat în 2024, deci pentru ei prima jumătate a anului sună așa: oamenii cu care ați fost generoși vor fi generoși cu dvs. Să le ceară oamenilor ajutor și vor fi surprinși să vadă cât de frumos se vor mobiliza cei din jur să le ofere sprijin. Vor primi sprijin de unde nici cu mintea nu gândesc, cel puțin prima parte a anului.

Pentru nativii Leu, care sunt destul de epuizați acum din cauza lui Pluto pe Casa a șase de muncă și de ideea de sacrificiu, Jupiter tranzitează până la jumătatre anului 2-024 Casa carierei. Deci există o șansă, ar trebui s-o vadă, de a se repoziționa profesional, de a ieși la rampă, de a se reafirma într-o formulă în care trebuie să activeze și ei generozitatea. S-ar putea să fie solicitați să ajute persoane mai puțin norocoase să se afirme sau să-și găsească un loc de muncă. E un lucru frumos care-i va testa pe Lei și dacă vor trcee acest examen, e o perioadă în care li se oferă șansa de a se remarca ,dar doar în acele zone unde au știu să fie generoși și doar cu oameni de calibrul lor.

Pentru nativii Fecioară, ideea de a se specializa sau respecializa, de a se gândi cum să construiască un alt tip de caieră e foarte importantă. Trebuie să se gândească la o nouă formulă de a se adresa profesional. Nu e chiar așa simplu, dar e o zonă care le va oferi foarte multe beneficii. Deci oricât de bune ar fi într-un domeniu și sus au ajuns, trebuie să se gândească: ”nu pot să fiu și mai bun?””, a explicat Alina Bădic.

Sfaturi pentru nativii Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești pentru a atrage șansa de partea lor

„Pentru Balanțe, e o invitație să aprecieze mult ideea de bunăstare. (…) Oricum au privilegiul de a avea o expansiune incredibilă. (…) Domeniul financiar se activează precum un buton în ianuarie și cresc. Singura provocare e că trebuie să demonstreze o creativitate puțin obositoare, nu e ușor să fii creativ în fiecare zi.

Pentru Scorpion e un potențial care poate veni într-un fel perturbator către ei. E un ”dar…”, o condiție care lor nu le convine sau ceva care îi necăjește. Acel ”dar” nu ar trebui așa mult băgat în seamă, ci ar trebui fructificat potențialul.

Pentru Săgetători, Jupiter tranzitează Casa muncii, a execuției. Vor avea șansa, dacă sunt angajați, să aibă șefi care-i potențiează, sau dacă sunt șefi, să angajeze oameni de calitate. Prima jumătate a lui 2024 le spune ce noroc pot avea dacă lucreză cu oameni care-i merită sau fac cu adevărat echipă cu ei.

Pentru Capricorni, acest Jupiter răsare din Casa creativității și iubirii. E un an, prima jumătate, foarte bun pentru Capricorni. Încă din primele zile ale anului vine cu sugestie de a fi altfel, poate de la banala schimbare de locuință, birou, vestimentație, ei vor dori să fie altfel. Această ieșire din rutina de zi cu zi poate aduce atâtea satisfacții… Vor fi fascinați să observe cum, dacă ieși din tiparele tale, poți să ai atâta succes. Deci cheia e să iasă din tipar, în niște limite, evident.

Vărsătorii trebuie să înțeleagă un anumit mod de a funcționa și de a completa planul profesional cu cel domestic. E important să drămuiască orice moment, să nu piardă timpul cu persoane care-i pot deturna de la timpul lor, nici să exagereze pe anumite zone. Să vadă ce domeniu se remarcă – depinde de astrograma personală. Importantă e și înțelegerea ideii de cămin, de cocon.

Pentru Pești, Jupiter e pe Casa comunicării, a negocierilor. Deci e foarte important să înțeleagă că o negociere poate să schimbe tot cursul vieții dacă știi s-o fructifici corespunzător”, a mai explicat astrologul Alina Bădic.

Emisiunea „360 de grade”, moderată de astrologul Alina Bădic, poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, în intervalul 15.00 – 18.00, pe B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:54 - Rezultate loto, 15 septembrie. A fost câștigat marele premiu la Joker
23:36 - Focuri de armă în apropierea lui Donald Trump, la două luni de la tentativa de asasinat din Pennsylvania. Republicanul este în siguranță, spune echipa de campanie
23:09 - Ștefan Pălărie: Avem nevoie de un Președinte al poporului. Elena Lasconi nu este un om din sistem cum sunt ceilalți candidați / E singurul candidat care nu va desemna un premier PSD (VIDEO)
22:56 - Gabriel Zetea: Cele mai importante sunt alegerile parlamentare / Cel mai potrivit pentru Palatul Cotroceni este Marcel Ciolacu (VIDEO)
22:35 - A murit Valentin Samungi, fost campion mondial cu naționala României
22:25 - Alina Gorghiu: La nivel de performanță economică, în mandatul premierului Nicolae Ciucă s-a stat mult mai bine decât în cel al lui Marcel Ciolacu / Temele economice, esențiale pentru PNL (VIDEO)
21:59 - Alina Gorghiu: Nu e sănătos să lăsăm PSD să aibă toată puterea. Sănătos este să lăsăm un Președinte de dreapta, care știe ce înseamnă instituțiile europene, care are o carieră temeinică, un om foarte echilibrat (VIDEO)
21:34 - Raed Arafat: Am făcut o manevră de forțe mai ales către Vaslui și Iași. Toată lumea este în alertă / O evaluare realistă a pagubelor, doar după ce se retrage apa. Ar putea face parte dintr-o solicitare de finanțare din partea Comisiei Europene (VIDEO)
21:20 - Alina Gorghiu, despre inundații: Este un moment de solidaritate, un moment în care trebuie să ajutăm. După ce trece impactul crizei climatice, va trebui să vedem unde a fost problema de-a lungul timpului (VIDEO)
20:55 - Radu Țincu, după lansarea cărții „Învinge dependența”: Depedența nu vizează doar drogurile. Ea se poate instala și în raport cu un obicei (VIDEO)