Alina Bădic: „E un debut al unei noi ordini mondiale. Perioada e puternic transformatoare, dură din punctul de vedere al luptei între bine și rău, dar ne pregătim de fraternitate” / Ce a spus astrologul despre Israel (VIDEO)

Alina Bădic: „E un debut al unei noi ordini mondiale. Perioada e puternic transformatoare, dură din punctul de vedere al luptei între bine și rău, dar ne pregătim de fraternitate” / Ce a spus astrologul despre Israel (VIDEO)
Astrologul Alina Bădic, moderatoarea emisiunii „360 de grade” difuzată pe B1 TV.

Astrologul Alina Bădic, moderatoarea emisiunii „360 de grade” difuzată pe B1 TV, a vorbit despre perioada extraordinar de intensă, puternic transformatoare, pe care o traversăm. Evenimentele sunt dure, dar nimic nu e întâmplător și tot ce vedem, oricât de înfiorător e, trebuie să vedem. Căci totul se întâmplă pentru ca întunericul să iasă la lumină și să se transforme, să se metamorfozeze. La final, va exista o nouă ordine mondială, una bazată pe fraternitate, în care fiecare va fi mânat de solidaritate, nu de egoism.

Bădic a vorbit și despre astrograma Israelului și a explicat de ce războiul de acum nu e deloc o întâmplare.

„Atunci când Dumnezeu hotărâște ceva, nu se poate să ne eschivăm!”, a mai susținut Alina Bădic, în cadrul emisiunii „Bună dimineața, România!”, moderată de Gabriela Mihai și Luiza Cergan pe B1 TV.

Amintim că emisiunea „360 de grade”, moderatră de astrologul Alina Bădic, poate fi urmărită în fiecare sâmbătă, pe B1 TV, în intervalul 15.00 – 18.00.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 22 – 28 octombrie: Mercur le cam joacă feste Fecioarelor. S-ar putea să aibă o mică dificultate (VIDEO)

Bădic: E o reglare de forțe în care întunericul trebuie să iasă la lumină și să se transforme în altceva

„Majoritatea (lucrurilor) se întâmplă dincolo de ceea ce se vede. E vorba de o strategie astrală. Ce pare un haos, la bază are o strategie incredibilă. Lucrurile sunt atât de bine coordonate și gestionate de Sus încât a crede că totul e haotic sau totul e un conflict care nu-și găsește sensul e absurd.

Problema care mie mi se pare foarte interesantă este că informațiile se găsesc în noi. Deci e un moment în care noi toți știm ce urmează să se întâmple, nu are rost să fim speriați, agresați de ce se întâmplă. E foarte important să avem compasiune cu aceste evenimente.

Toată această strategie are un scop bine definit, acela de a schimba o frecvență joasă. Tot ce se întâmplă se întâmplă pentru că întunericul trebuie să iasă la lumină și apoi să fie transformat, metamorfozat, să se transforme în altceva. Din aceste conflicte noi vom înțelege ceva se reglează întreaga matrice a lumii, se schimbă lucrurile. E vorba de revolta materiei împotriva sufletului, e un conflict.

Deci la nivel subtil ce se întâmplă e că se reglează matricea lumii. După părerea mea ca astrolog, e abia începutul. E o reglare de forțe în care întunericul trebuie să iasă la lumină”, a susținut astrologul Alina Bădic.

Debutul unei noi ordini mondiale

Aceasta a insistat că e o perioadă transformatoare, marcată de aspecte dure, dar care sunt necesare. Nimic nu e întâmplător, totul are un scop: transformarea.

„Un final al acestei perioade puternic transformatoare e în 2026, când planetele mari ies din semnul spiritualității, din semnul credinței, din Pești. Și Neptun, și Saturn în primăvara lui 2026. Până atunci, ne aflăm într-un proces atât de puternic transformator încât nimic din ce vedem nu e întâmplător și totul are o subtilitate incredibilă. E un debut al unei noi ordini mondiale. Pluto se pregătește să intre pentru două decenii în semnul Vărsătorului. Asta înseamnă că ne pregătim de fraternitate. (…) Nu se va mai permite ca fiecare să fie pentru el.

Deci perioada e de o franchețe și o duritate din punct de vedere al luptei între bine și rău încât a crede și la nivel individual că ne putem sustrage e absurd”, a continuat astrologul.

Alina Bădic, despre situația Israelului

Astrologul a vorbit și despre perioada de o intensitate incredibilă pe care o traversează Israelul, o țară cu o astrograma aparte.

„Dacă vedem astrograma Israelului, nu întâmplător acest conflict a izbucnit între cele două eclipse, o perioadă de intensitate incredibilă. Se întâmplă niște lucruri pe această eclipsă cu cele mai mari planete pe ultimele grade în zodiile spirituale. E absolut necesar să trecem prin această situație dură, dar care va reformula întreaga paradigmă a lumii. (…)

Data de naștere a Israelului, acest 14 mai 1948, ora 16.00, e exact ce se întâmplă. Toată această agresiune, aceste crime și orori care au loc acolo au o logică, au un subtil extraordinar de puteric. Pluto vorbește și de lucruri foarte urâte care țin de extrem – Pluto e și Hades, Zeul întunericului – ies foarte multe lucruri la suprafață. Ceea ce noi vedem și ni se pare înfiorător e ceva ce trebuie să vedem.

Israelul are o astrogramă absolut incredibilă. Avem un Neptun pe Casa credinței, planeta credinței în semnul crdidnței. Înseamnă o afiliere la credință, la religie, precum și e, e un pol de atracție incredibil acolo.

Acest război s-a declanșat pe niște cuadraturi foarte dure între Pluto, Zeul infernului, care acum se află pe un grad așa-numit în astrologie grad blestemat sau grad fatidic, e ultimul grad în semnul Capricornului, cuadrat cu nodurile lunare, care atrag karmă colectivă. Deci nu întâmplător și Pluton, fiind Zeul morții, acum sunt antrenate morți bizare, morți greu de controlat, ale copiilor, exact ce vedem”, a mai susținut astrologul Alina Bădic, pe B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`