Alina Bădic, despre ce trebuie să evităm în această perioadă: „Se cam fac ultimele plăți karmice” (VIDEO)

Alina Bădic, despre ce trebuie să evităm în această perioadă: „Se cam fac ultimele plăți karmice” (VIDEO)

Ne aflăm pe ultimele zile cu Soarele și Pluto conjuncte în Capricorn și se cam fac ultimele plăți karmice, a avertizat astrologul Alina Bădic, realizatoarea emisiunii „360 de grade”, marți, pe B1 TV, la „News Pass” cu Laura Chiriac.

Alina Bădic, pe B1 TV, despre ce trebuie să evităm să facem în această perioadă

Astrologul a oferit câteva recomandări.

„Despre karmă aș vrea să vorbim puțin astăzi, pentru că ne aflăm – nici nu știu dacă este o veste bună sau este o veste mai puțin bună – pe ultimele zile cu Soarele și cu Pluto conjuncte în Capricorn, Pluto spuneam că intră în Vărsător pentru 20 de ani, și se cam fac ultimele plăți karmice. Ca atare, aș vrea să înțelegem faptul că în această perioadă nu există, practic, ideea de revoltă. Nu ne revoltăm orice ce s-ar întâmplat! Nu reproșăm! Nu ne concentrăm pe destinul altora! Nu facem lucruri care ar putea să presupună o eventuală agresiune asupra altora!”, a subliniat Alina Bădic.

„Pluto aduce experimente dure”

„Se spune că omul nu poate să întâlnească nimic în viața actuală care să nu fi fost creat tot de el în altă vreme, în alte timpuri, să nu fi fost creat de el anterior. Ca atare, adeseori trebuie să suferim, trebuie să suportăm consecințele faptelor noastre. Pluto, din păcate, nu vine cu atenționări foarte blânde, nu vine cu atenționări foarte blajine, să spunem așa. El este destul de șocant, aduce experimente dure. Practic, el înlocuiește ceva de care se spune că ne-am atașat, el lucrează pe legea detașării, Pluto, și fiecare îl avem într-o casă astrală acolo unde tot timpul ni se sugerează să ne detașăm”, a explicat Alina Bădic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`