„360 de grade”, cu Alina Bădic: Zeul Morții e pe un grad blestemat. Ce trebuie să facem pentru a nu cădea în depresie (VIDEO)

„360 de grade”, cu Alina Bădic: Zeul Morții e pe un grad blestemat. Ce trebuie să facem pentru a nu cădea în depresie (VIDEO)

Alina Bădic și invitata sa, Ingrid Baciu, au vorbit, în emisiunea „360 de grade”, despre perioada grea pe care o traversăm din cauza lui Pluton aflat pe un grad blestemat, Pluton fiind și Zeul Morții. E o perioadă în care tristețea ni se poate părea ciudată, în care tindem să alunecăm în depresie și să ne enervăm repede, căzând pradă propriilor orgolii. Soluția este să ne găsim mereu preocupări elevate și să muncim cu noi înșine, astfel încât să ne menținem echilibrul.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 3 – 9 decembrie: Provocări și tensiuni pentru Berbeci, pe zona relaționalului. Trebuie să rămână calmi și echilibrați (VIDEO)

Alina Bădic, despre perioada densă și gri pe care o traversăm și ce avem de făcut

Aspect special pe care Pluton îl face fiind pe un grad blestemat, fatidic în Caricorn – două luni va mai sta aici, apoi va sta în Vărsător până în 2043 – ne obligă să luptăm cu Umbra. Pluton e responsabil cu tot ce e greu, dens, metalic, gri.

Pluton e și Zeul Morții, iar acum e pe un grad blestemat, așa că de multe ori putem avea senzația că nu mai avem bucurie în noi sau tristețea poate căpăta o dimensiune ciudată sau ne putem enerva foarte tare.

De asemenea, echilibrul va fi stricat în cupuri de multe ori din cauza orgoliilor, a mai precizat Alina Bădic.

În acest context, fiecare trebuie să identificăm zona în care ceva ne tulbură, ne agresează și ne coboară vibrația și să încercăm să ne rafinăm energia prin muncă, preocupări elevate, prin lucruri care cresc vibrația. Trebuie să depunem eforturi și să muncim cu noi înșine ca să evităm tristețea, depresia, nervozitatea și răutatea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`