„360 de grade”, cu Alina Bădic: Vremurile nu-i avantajează pe cei care stagnează, care se sperie de orice. E perioada curajoșilor, a vizionarilor, a celor care reușesc să se valorifice (VIDEO)

„360 de grade”, cu Alina Bădic: Vremurile nu-i avantajează pe cei care stagnează, care se sperie de orice. E perioada curajoșilor, a vizionarilor, a celor care reușesc să se valorifice (VIDEO)

Astrologul Alina Bădic a vorbit, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, despre particularitățile acestei perioade și cum ne putem adapta la ea. Trebuie să analizăm mesajele primite din Univers, căci sunt foarte importante, să fim atenți cum ne dozăm energia și să fim creativi și curajoși!

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 iulie – 3 august: Multe schimbări pentru Săgetători, majoritatea benefice (VIDEO)

Bădic: S-ar putea să primiți anumite mesaje importante legate de destin

„Ceea ce ne atrage atenția este că anumite planete capătă putere prin asociere cu altele. Astfel, Neptun în aspecte favorabile cu luminariile azi îl detronează puternic pe Mercur slab aspectat și în deficit. Domeniul care reprezintă ceva pentru dumneavoastră s-ar putea să creeze tensiune prin faptul că totul pare haotic la prima vedere, deși faceți tot ce trebuie. Ceva ce vi se adresează și vă consumă energie poate părea orecum fără sens. Identificați bagajul energetic pe care-l aveți și încercați să ordonați puțin lucrurile pentru a vă perturba cât mai puțin.

S-ar putea să primiți anumite mesaje importante care tot plutesc în aer de ceva vreme, mesaje legate de destinul dumneavoastră. Cum și când e momentul să acționați, cine vă sprijină cu adevărat și, mai ales, ce e optim să faceți cu energia dumneavoastră. S-ar putea să existe anumite activități care vă atrag foarte mult, dar care parcă se îndepărează deoarece altele par a avea prioritate. Respectați această evidență deoarece poate avea o logică ce pe moment vă scapă.

Analizați cu atenție aparenta criză pe care opoziția Soare – Pluto o generează zilele acestea și încercați să aflați cum o puteți contracara. Nu e neapărat o criză reală, ci o aparență de context pe care puterea neptuniană o poate învinge. Ca atare, rămâneți pe frecvența acelor preocupări care vă luminează sufletul și ignorați orice agresiune”, a susținut Alina Bădic.

Astrologul a insistat apoi că în această perioadă ni se comunică mesaje de mare forță, mesaje astrale foarte importante.

Bădic: E perioada celor vizionari, curajoși, creativi

În același timp, ne putem confrunta cu un conflict, un blocaj, o criză existențială. Opoziția Soare – Pluto ne ajută să identificăm ceea ce nouă fundamental ne poate răpi pofta de viață.

În același timp, trebuie să fim atenți cum gestionăm energia și acea „supapă” care ne face să ne pierdem vitalitatea și să devenim triști.

În plus, Jupiter vorbește de o șansă extraordinară mai ales pentru creativii zodiacului de a avea expansiune și de a intra în proiecte care presupun foarte multă creativitate. Vremurile nu-i avantajează pe cei care stagnează, care nu vor să se redescopere, care se sperie de orice. E perioada curajoșilor, a vizionarilor, a celor care reușesc să se valorifice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`