„360 de grade”, cu Alina Bădic: „Suntem o cetate asediată în perioada aceasta” / „Lucrurile care sunt în inadvertență totală cu destinul tău, cu ADN-ul tău, cu astrograma ta vor deveni pur și simplu de nesuportat” (VIDEO)

„360 de grade”, cu Alina Bădic: „Suntem o cetate asediată în perioada aceasta” / „Lucrurile care sunt în inadvertență totală cu destinul tău, cu ADN-ul tău, cu astrograma ta vor deveni pur și simplu de nesuportat” (VIDEO)

Alina Bădic și invitatul ei, Laurențiu Tudoroiu, au vorbit în emisiunea „360 de grade” despre provocările perioadei, care ne obligă la realism, la a vedea lucrurile exact așa cum sunt. Accentul pică și pe modul în care reacționăm la diversele atacuri și tentații, căci nu căderea e importantă, ci înălțarea.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 18 – 24 august: Gemenii sunt un pic zguduiți. Vor trece printr-un conflict care are relevanță karmică (VIDEO)

Tudoroiu: Să ne focalizăm nu pe cădere, ci pe înălțare

„Suntem într-o perioadă în care avem parte de foarte multe provocări, adică sunt tentații, pe de o parte, de cealaltă parte sunt atacuri care ne afectează foarte tare. E vorba de punctele slabe. Niciodată inamicul n-o să atace zidul cel mai puternic, o să-l atace pe cel mai slab și noi suntem o cetate asediată în perioada aceasta pentru că e o luptă între focul întunecat și lumină și vedem rezultatul în jurul nostru și-n sufletul nostru. Fiind o cetate asediată, e o presiune constată și unde e punctul slab, pe acolo intră. Câteodată e foarte greu să ne păstrăm tonusul pozitiv pentru că tocmai fiind punctul cel mai slab e și cel mai dureros, acolo apar durerile cele mai intense și care se pot manifesta în nenumărate feluri.

Creștinii ortodocși și creștinii în general au avut și au credința că noi nu putem perfecți, în afară de Dumnezeu, noi suntem supuși căderii. Important nu e că noi cădem, că asta e condiția umană. Nu suntem condamnați să cădem, dar face parte din natura noastră căzută. Și atunci e important să ne focalizăm nu pe cădere, ci pe înălțare, adică e foarte important cum ne revenim din aceste atacuri”, a explicat Lucrețui Tudoroiu.

Bădic: Lucrurile care sunt în inadvertență totală cu destinul tău vor deveni de nesuportat

„Prin ce se pare mie incredibilă această perioadă e prin faptul că legitimează tot ce ni se întâmplă. Nu prea e posibil cu acest Neptun, care aș spune că a devenit foarte agresiv și foarte virulent cu ce ne facem că nu observăm. Deci dacă tu te faci că nu observi un lucru care efectiv îți scoate ochii… Perioada are un grad de duritate foarte mare și asta cred că cam toată lumea a observat, adică dacă o persoană nu e onestă față de tine, o să-ți scoată ochii această lipsă de onsetitate. Dacă o profesie nu ți se potrivește, în fiecare zi când te duci la serviciu o să simți că te prăbușești, că nu și se potrivește. Deci toate lucrurile care sunt în inadvertență totală cu destinul tău, cu ADN-ul tău, cu astrograma ta vor deveni pur și simplu de nesuportat”, a explicat și Alina Bădic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`