„360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru această perioadă – Să ne facem utili celorlalți și să dăm ascultare vocii noastre interioare (VIDEO)

„360 de grade”, cu Alina Bădic: Sfaturi pentru această perioadă - Să ne facem utili celorlalți și să dăm ascultare vocii noastre interioare (VIDEO)

Astrologul Alina Bădic și invitatul său, Lucrețiu Tudoroiu, au susținut în emisiunea „360 de grade” că este foarte important mai ales în această perioadă să ne punem în slujba celorlalți, căci așa vom fi și noi răsplătiți, și să ne ascultăm vocea interioară, deoarece aceasta ne pune în gardă.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 29 septembrie – 5 octombrie: Provocare pentru Raci pe zona de familie. Pentru ei devine o temă de rezolvat (VIDEO)

Tudoroiu: Trebuie să învățăm să slujim celorlalți

„Trebuie neapărat să fim utili. Aici aș vedea ca fiind o perioadă de slujire. Ce vreau să spun telespectatorilor noștri e că toate calitățile nostre excepționale pe care le-am cultivat, pentru care vom fi premiați sunt într-o situație în care dacă le punem în slujba celorlalți (…) răsplata va fi extraordinară. Se crează posibilitatea unei reușite majore în viața noastră. Nu compensează toate greșelile, dar ne ridică, ne trage cumva, e o cauțiune pntru greșelile respective care sunt minimizate față de binele major care urmează să ni se întâmple. Dar pentru asta trebuie să învățăm să slujim pe ceilalți, să servim celorlați”, a susținut Lucrețiu Tudoroiu.

Bădic: Să dăm ascultare vocii noastre interioare

„Un alt aspect care mi se pare foarte important e că acum se dezvoltă foarte mult calitățile extrasenzoriale, parapsihice. Oamenii încep să simtă lucrurile. Nu trebuie să ne fie teamă, rușine, ci să ne asumăm. Dacă tu simți că nu-ți face Bine o persoană… Foarte multă lume acum citește amprenta energetică a celorlalți, nu trebuie să faci ceva special. E foarte important să dăm ascultare acestei voci interioare care spune ”nu-mi place omul acesta”, e foarte important să învățăm să dăm ascultare limbajului sufletului și inimii”, a afirmat și Alina Bădic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:57 - Tudor Giurgiu vrea să realizeze un film despre Nadia Comăneci pentru 2026, la 50 de ani de la Olimpiada din Montreal: „Am vorbit cu ea şi e foarte încântată”
22:25 - Cod portocaliu de ploi şi vânt pentru Bucureşti şi Ilfov. Recomandările autorităților dacă te prinde furtuna pe stradă
21:53 - Cea mai puternică furtună din ultimii 20 de ani. Oamenii din localităţile de pe Dunăre stau cu bagajele făcute: „Vine apa abundentă, se întâmplă toate nenorocirile”
21:16 - Cozi imense la moaștele Sfintei Parascheva, deși pelerinajul începe peste 10 zile: „Mulțumesc la Dumnezeu că îmi este fata bine! M-am întors să îi mulțumesc pentru tot!”
20:38 - Vine „un ciclon format de un curent de aer polar maritim”, arată un document intern al Poliției Române. Angajaților li se cere să scoată calculatoarele din priză
20:11 - Mamă şi fiu, cercetaţi pentru tentativă de omor după ce au bătut crunt un bărbat. Victima strângea PET-uri și a fost lovită pentru că umbla în tomberoane
19:40 - Lasconi (USR): Să nu ne lăsăm păcăliți de „cearta” dintre PSD și PNL. Ciucă și Ciolacu dansează în continuare pe muzica lui Iohannis
19:18 - Constanța: Polițist beat, implicat într-un accident. O tânără și un copil de 2 ani au ajuns la spital
18:55 - „Mi-e frică, nu sunt pregătită”. Un ciclon puternic va mătura țara de la vest la est chiar când vine și viitura de pe Dunăre. România nu are niciun expert în evaluarea digurilor. 5 județe ar putea fi înghițite de ape
18:14 - Mircea Geoană: Curajul jurnaliștilor de a aduce adevărul în fața publicului este de neprețuit