„360 de grade” cu Alina Bădic. Motivul pentru care foarte mulți oameni vor fi debusolați (VIDEO)

„360 de grade” cu Alina Bădic. Motivul pentru care foarte mulți oameni vor fi debusolați (VIDEO)

Alina Bădic a explicat, sâmbătă, pe B1 TV, la „360 de grade”, că esența divină trebuie să se regăsească în tot ceea ce facem.

Citiți și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 14 – 20 ianuarie 2024. O confruntare cu adevărul (VIDEO)

„360 de grade” cu Alina Bădic, despre rugăciune și conexiunea cu noi înșine

Astrologul a vorbit despre „puterea cu care trebuie să ne pregătim pentru perioada următoare”.

„Ea practic nu este atât de greu de descifrat. Mesajele lui Saturn și ale lui Neptun în Pești, unde ele n-au mai fost, spuneam, de 165 de ani împreună, nu sunt atât de greu de descifrat. Puterea pe care o avem în interior și care ne conectează cu natura noastră divină, sigur, trebuie să se manifeste în toate acțiunile noastre”, a explicat Alina Bădic.

„De aceea, vor fi foarte mulți oameni debusolați, care vor spune, dar ne rugăm, dar ținem post și, totuși, nu se remediază lucrurile. Pentru că în tot ceea ce facem va trebui să fie esența divină. Rugăciunea este o stare, adică este bine să te rogi efectiv, dar tu în tot ceea ce faci trebuie să fie rugăciune, adică toate acțiunile tale trebuie să fie un fel de omagiu, un fel de rugăciune adusă lui Dumnezeu. Este un timp foarte important oricum de conexiune cu noi înșine”, a continuat ea.

Citiți și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 14 – 20 ianuarie 2024. O confruntare cu adevărul (VIDEO)

„În loc să ne lamentăm sau în loc să spunem lucruri care nu au ieșit așa cum ne-am dorit, este foarte bine să ne concentrăm pe lucruri pozitive, să spunem lucruri în care credem sau lucruri care ne dau putere. În loc să spui, spre exemplu, sunt supărat pentru că nu am reușit să pun în practică un proiect, să spui, sunt sigur că o să reușesc să pun în practică un proiect. Pentru că așa, înlocuind ceva care are un efect negativ, pe undeva, și ne algoritmează pe o zonă mai delicată, înlocuind, putem să ne ducem pe o vibrație mult mai puternică”, a mai spus Alina Bădic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
07:36 - Peste 90% dintre gospodăriile rămase fără energie electrică din cauza inundațiilor au fost reconectate
07:25 - Premiile Emmy 2024: Cum s-a terminat duelul dintre Shogun și „Ursul/The Bear”. Lista completă a câștigătorilor Emmy 2024
23:54 - Rezultate loto, 15 septembrie. A fost câștigat marele premiu la Joker
23:36 - Focuri de armă în apropierea lui Donald Trump, la două luni de la tentativa de asasinat din Pennsylvania. Republicanul este în siguranță, spune echipa de campanie
23:09 - Ștefan Pălărie: Avem nevoie de un Președinte al poporului. Elena Lasconi nu este un om din sistem cum sunt ceilalți candidați / E singurul candidat care nu va desemna un premier PSD (VIDEO)
22:56 - Gabriel Zetea: Cele mai importante sunt alegerile parlamentare / Cel mai potrivit pentru Palatul Cotroceni este Marcel Ciolacu (VIDEO)
22:35 - A murit Valentin Samungi, fost campion mondial cu naționala României
22:25 - Alina Gorghiu: La nivel de performanță economică, în mandatul premierului Nicolae Ciucă s-a stat mult mai bine decât în cel al lui Marcel Ciolacu / Temele economice, esențiale pentru PNL (VIDEO)
21:59 - Alina Gorghiu: Nu e sănătos să lăsăm PSD să aibă toată puterea. Sănătos este să lăsăm un Președinte de dreapta, care știe ce înseamnă instituțiile europene, care are o carieră temeinică, un om foarte echilibrat (VIDEO)
21:34 - Raed Arafat: Am făcut o manevră de forțe mai ales către Vaslui și Iași. Toată lumea este în alertă / O evaluare realistă a pagubelor, doar după ce se retrage apa. Ar putea face parte dintr-o solicitare de finanțare din partea Comisiei Europene (VIDEO)