„360 de grade”, cu Alina Bădic: Este important să ne urmărim direcția în funcție de planete, dar nu la modul fatidic. Pericolele perioadei (VIDEO)

„360 de grade”, cu Alina Bădic: Este important să ne urmărim direcția în funcție de planete, dar nu la modul fatidic. Pericolele perioadei (VIDEO)

Alina Bădic a explicat, în emisiunea „360 de grade”, de ce e important să ne urmărim direcția în funcție de planete, dar de o manieră constructivă, nu care să ne panicheze. Astrologul a dat și exemple care se aplică acestei perioade.

Invitatul Alinei Bădic a fost Stelian Chivu. Cei doi au mai vorbit și despre importanța comunicării și a capacității noastre de negociere în această perioadă.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 8 – 14 septembrie: „Pentru Săgetători sunt două teme de mare forță și de ambele trebuie să țină cont în mod special” (VIDEO)

Cum ne ajută planetele în viața de zi cu zi: Atenția la potențialele pericole

„Este important să ne urmărim direcția în funcție de planete, nu la modul fatidic, să ne gândim că e un pericol, dar trebuie să fim conștienți de pericole, pentru că, da, sunt perioade cu potențial mai mare în zona accidentelor și dacă, de exemplu, e o persoană care se știe cu acest potențial dezvoltat din naștere, e bine să fie mai prudentă. Sunt perioade neutre din acest punct de vedere al agresiunilor și așa mai departe…

Dacă e o persoană vulnerabilă pe Mercur acum, adică are o problemă pe această planetă din naștere, e bine să fie atentă. Acum Mercur nu e chiar în poziție de forță, e destul de afectat și atunci cei care au de susținut examene sau au negocieri trebuie să fie prudenți, pentru că din nimic i se poate părea examinatorului că exagerează, pentru că Mercur e în semnul Leului.

E o planetă care nu poate să aibă decât în cazuri extreme urmări foarte dure. Nu se compară cu un Saturn sau un Pluto. Dar trebuie urmărit și el, că vorbește despre dezinformare, ceea ce e grav”, a explicat Alina Bădic.

Tot el, a mai spus Bădic, vorbește și despre organizare, prin urmare e important să fim organizați, căci haosul poate afecta mai multe domenii. De exemplu, dacă un artist e dezorganizat acum, asta i-ar putea afecta creativitatea!

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:42 - Ce reacție a avut un turist polonez după ce a văzut zăpadă pe Transfăgărășan: „Cred că a fost cea mai bună idee pe care am avut-o în vacanţă”
21:30 - IPS Teodosie: Femeia să nu se roage în pielea goală! Să se roage îmbrăcată cuviincios şi cu capul acoperit (VIDEO)
21:24 - Cum a fost păcălită Oana Roman de angajații unei firme care verifică centrale termice: „Să vă povestesc despre niște escroci și vă recomand să vă feriți de ei cât puteți”
21:10 - Ce măsuri vor lua autoritățile din Grecia pentru a reduce supraturismul. Ce a decis Guvernul de la Atena
20:59 - Ozana Barabancea, înșelată cu cea mai bună prietenă: „Pe el l-am iertat, dar pe ea, nu”
20:52 - Ministrul Sebastian Burduja, despre zona județului Galați: Toți consumatorii din zona afectată de inundații sunt alimentați cu energie electrică. Suntem pregătiți să intervenim, dacă vremea se înrăutățește (VIDEO)
20:45 - Ce le-a promis un poștaș din Vaslui locuitorilor din comunele afectate de inundații: „Merg să le duc pensia bătrânilor”
20:31 - Ce măsuri a luat Guvernul până acum în sprijinul comunităților afectate de inundații. Explicațiile lui Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării (VIDEO)
20:19 - A început „mica recalculare”. Marius Budăi a anunțat ce adeverinţe se iau în calcul. Ce detaliu important mai trebuie să știe pensionarii
20:07 - De unde a luat naștere expresia „ai carte, ai parte”? Foarte puțini români o folosesc în mod corect