„360 de grade”, cu Alina Bădic, despre particularitățile perioadei: Agresiune la nivel relațional și la nivel de vorbe, cu amprentă malefică. Mare atenție ce discuții aveți! (VIDEO)

„360 de grade”, cu Alina Bădic, despre particularitățile perioadei: Agresiune la nivel relațional și la nivel de vorbe, cu amprentă malefică. Mare atenție ce discuții aveți! (VIDEO)

Alina Bădic și invitatul ei, Laurențiu Tudoroiu, au vorbit în emisiunea „360 de grade” despre particularitățile acestei perioade, marcată de conflicte foarte serioase, agresiuni la nivel relațional și situații cu încărcătură karmică.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 18 – 24 august: Gemenii sunt un pic zguduiți. Vor trece printr-un conflict care are relevanță karmică (VIDEO)

Alina Bădic, despre provocările perioadei: Atenție ce discuții aveți!

„Avem un aspect astral foarte puternic acum. El poate aduce conflicte foarte serioase săptămâna viitoare, dacă nu deja a început, după părerea mea, de vreo două – trei zile. Acum are un maxim, cred că punctul de maxim a cam trecut, dar poate să mai urmeze ceva, adică durează de vreo două – trei zile și va mai dura câteva zile. Vorbim despre un careu în T destul de puternic, din punctul meu de vedere, Saturn – Venus – Marte – Jupiter, cu vârful pe Marte și pe Jupiter, opoziție Saturn – Venus. Duritatea lui vine din prezența lui Saturn în Pești.

Așa că ar fi acest careu în T, ar mai fi cum ar mai fi, dar faptul că Saturn se găsește în semnul Peștilor, ceea ce atrage niște dușmănii karmice, opus cu Venus, care și el e destul de nelalocul lui în semnul Fecioarei, și cuadrate cu Jupiter, și el în exil și conjunct cu Marte, dă o agresiune la nivel relațional și la nivel de vorbe care are o amprentă malefică. Deci mare atenție ce discuții aveți, care pot avea o turnură machiavelică, nu numai malefică, cu oameni care, de fapt, (…) vă arată că sunt împotriva structurii dvs sufletești. (…)

Acest careu în T vorbește despre tot felul de situații cu încărcătură karmică, dure în esența lor. (…) Saturn se află în Pești, el atrage dușmănii din alte vieți. Acum el se și legitimează sub forma unui conflict, invidii, persoane care se pot pune împotriva structurii tale sufletești, să te simți pur și simplu agresat sufletește din senin”, a explicat Alina Bădic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`