„360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum recunoști o relație karmică

„360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum recunoști o relație karmică

Alina Bădic a vorbit în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”despre cum putem identifica relațiile karmice și modul în care aceste legături ne influențează viața.

Astrologul a explică faptul că recunoașterea unei relații karmice se bazează pe sentimentul de confort și securitate profundă pe care îl experimentezi în prezența unei persoane. Pe de altă parte, o strângere de inimă poate indica o legătură mai profundă, posibil din experiențe trecute sau din vieți anterioare și ar putea fi un semn că poate exista ceva nerezolvat, ce necesită atenție și poate chiar vindecare.

„E simplu să le recunoști. În momentul în care ești în prezența unei persoane și te simți total relaxat, lași garda jos, simți că nu vine nimic, niciun pericol, nicio agresiune, este clar că este o persoană cu care nu ai nimic rău de împărțit. Cum se spune, în momentul în care îl strângere de inimă, te surprinzi că îți cauți vorbele, că nu știu, ești intimidat, dar nu neapărat în sensul acela de îndrăgostit, să spunem, ești timid și pur și simplu te intimidează o persoană pentru că simți că are ceva cu tine. În acel moment, poate fi o relație karmică. Adică, poate fi cineva care chiar are ceva cu tine de împărțit din alte vieți, sau uneori chiar din viața actuală,” a explicat astrologul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`