360 de grade cu Alina Bădic: Cum afectează tensiunile astrale relațiile și ce poți face pentru a le proteja

360 de grade cu Alina Bădic: Cum afectează tensiunile astrale relațiile și ce poți face pentru a le proteja
Sursa Foto: B1TV

Alina Bădic a vorbit în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade” despre tensiunile astrale care se reflectă asupra relațiilor. Săptămâna care urmează poate aduce tensiuni și provocări în relațiile personale, în mare parte din cauza opoziției Saturn-Soare și Venus-Neptun. Aceste aspecte astrologice pot scoate la suprafață aspecte neglijate sau tensionate ale interacțiunilor noastre cu ceilalți. Într-o astfel de perioadă, ne putem confrunta cu situații care testează limitele înțelegerii, toleranței și răbdării noastre. Fie că este vorba de neînțelegeri, diferențe de opinie sau conflicte mai vechi care reapar, aceste tensiuni pot duce la certuri sau chiar la despărțiri temporare sau definitive.

Este posibil să simțim o presiune internă de a lua decizii rapide sau de a acționa impulsiv, însă este esențial să fim conștienți de faptul că aceste provocări nu sunt neapărat negative. Ele pot servi ca oportunități pentru a clarifica neînțelegeri, a rezolva conflicte nerezolvate și a întări legăturile cu cei din jurul nostru.

„Este o săptămână care poate să pună sub semnul întrebării multe relații. Deci, este posibil să ne mai certăm, să ne mai despărțim de anumite persoane, temporar sau nu. Săptămâna este foarte specială, dar toate aspectele de tranzit se pun, să spunem așa, în slujba aspectului central al perioadei: acest Neptun care spune că totul trebuie reglat în raport cu divinul. Adică, indiferent că mai renunțăm la prieteni, că ne mai certăm cu anumite persoane, totul se reglează și în raport cu divinul. Ceea ce este corect trebuie să se întâmple, așa se spune. Deci, urmează o săptămână în care, chiar dacă ne mai certăm cu anumite persoane, chiar dacă facem anumite, să spunem așa, compromisuri într-un fel, cu oamenii din jurul nostru, totul este să ne menținem în sfera corectitudinii. Adică, să nu facem niciun lucru doar de dragul orgoliului, din mândrie, sau pentru că suntem mai impulsivi. Trebuie să ne gândim foarte clar dacă este corect ceea ce facem”, a explicat Alina Badic.

Invitatul emisiunii, Lucrețiu Tudoroiu, a menționat că putem depăși această perioadă dificilă cel mai ușor dacă ne lăsăm îndrumați de lumina divină.

„Dumnezeu ne dă o pată de lumină. Pe fiecare dintre noi în parte ne luminează și ne dă speranță și putere să rezistăm acestor agresiuni oribile. Deci, care sunt bazate pe autoritate, prefăcătorie și conflict deschis. Și acea lumină se manifestă în mod specific pentru fiecare dintre noi. Nu trebuie să disperăm, chiar dacă este o perioadă grea, pentru că în viața fiecăruia această lumină spirituală ne îndrumă. Trebuie să mergem înainte, ghidați de această lumină„, a spus Lucrețiu Tudoroiu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`