„360 de grade” cu Alina Bădic | „Astrologia te ajută să te reîntorci în matca ta, în misiunea ta / Ne obligă să ajungem într-o zonă de puritate, să ne reducem la esență, la ce suntem cu adevărat” (VIDEO)

„360 de grade” cu Alina Bădic | „Astrologia te ajută să te reîntorci în matca ta, în misiunea ta / Ne obligă să ajungem într-o zonă de puritate, să ne reducem la esență, la ce suntem cu adevărat” (VIDEO)

Alina Bădic și invitații săi, Ingrid Baciu și Eugen Bârgăoanu, au vorbit, în emisiunea „360 de grade”, despre modul în care astrologia ne ajută să fim mai buni, mai sinceri cu cei din jur și cu noi înșine și mai concentrați pe lucrurile care contează cu adevărat în viață.

Citește și: Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 24 – 30 decembrie: Creștere a factorului de noroc pentru nativii Pești dacă intuiesc drumul care li se potrivește și misiunea spirituală (VIDEO)

Ingrid Baciu: Astrele ne îndeamnă la spiritualitate

„Astrologia te ajută, ca și alte științe de gen spiritual, să te reîntorci în matca ta, în misiunea ta. E un indicator extraordinar de important. Îmi spune ceva, să mă abțin de la niște lucruri, să mă duc strict spre zona purității, a curăției, a impecabilității. Nu ești impecabili, nu exiști! Nu se poate cu ”lasă că merge și așa”. Cei care sunt de mult în domeniu au înțeles pe pielea lor.

Ne obligă să ajungem într-o zonă de puritate, să cernem grâul de neghină aproape că hristic să o facem și să ne reducem la esență, la ce suntem cu adevărat. Tot anul și nu numai ne indică. Săptămânal astrele apasă pe acelerație: spiritualitate, spiritualitate!”, a afirmat Ingrid Baciu.

Eugen Bârgăoanu: Perioada invită la înțelepciune și seriozitate

„Faptul că Soarele e acum în Capricorn ne îndeamnă la prudență, înțelepciune, organizare, seriozitate. Asta e esența perioadei în care trăim. La onestitate, la focalizare pe lucrurile importante, altfel ești pedepsit foarte, foarte grav.

Văd foarte mulți oameni care spun că sunt focalizați, și sunt gata, și fac totul, dar de fapt risipesc foarte mult din timpul lor în chestii care sunt neinteresante”, a afirmat, la rândul său, Eugen Bârgăoanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)